ES RACÓ LOCAL

QUÈ ÉS ES RACÓ LOCAL?

 

IMG_0253

Es Racó Local, neix de la idea de Pere Antoni Mascaró i Fiol, recent graduat en Dret per la UIB, jove emprenador i il·lusionista.

Es Racó Local es tracta d’un programa de caire político-jurídic, dividit en dues seccions:

  • una, realitzada a partir de debats entre polítics locals sobre temes de l’actualitat, tant local, autonòmica com nacional.
  • una altra didàctica, en la que es farà una explicació sobre els temes tractats, des del punt de vista jurídico-polític.

Els objectius d’aquest programa son el fet d’arribar temes de la política actual als ciutadans i fer conèixer temes jurídico-polítics interessants, que ens puguin ser desconeguts.

El programa estarà conduit des d’un punt de vista neutral i didàctic per l’oient.

Es Racó local tractarà un tema diferent cada mes. Per a més informació sobre horaris d’emissió i redifusió, consulta el facebook de “Es Racó Local”

 

PER QUÈ “ES RACÓ LOCAL”?

Perquè trob que falta informació per part dels mitjans de comunicació en temes polítics i jurídics. Apart, la política és un motiu d’interès cultural general, ja que la ciutadania hauria de conèixer els perquès i les conseqüències de la vida política ja que Espanya és una democràcia, amb el qual el poble és qui elegeix els dirigents.

PODCAST A LA CARTA


TEMPORADA 1