Pitja Play

QUÈ ÉS PIJTA PLAY?

 

1798404_1394982074101219_1509820938_n

Pitja Play és un programa radiofònic exclusiu de Ràdio Felanitx de caire musical amb un toc humorístic, que tracta tot tipus de temes tant locals, personals com, fins i tot, mundials. 
La seva principal finalitat és fer passar uns moments agradables als seus oients a través de la seva secció “Crida’ns”, que permet als oients del programa fer les seves peticions musicals. 
El programa també té un apartat de notícies a on, cada setmana, es dediquen uns minuts a un esdeveniment concret.

 

 

Ara de veres, Pitja Play és un programa de ràdio que es fa a Ràdio Felanitx dirigit i produït per Toni Duarte i Toni Puig. Aquests dos animals volien una hora a la setmana per dir dois en antena i fer-se autopromoció gratuïta dels seus projectes personals. Com que tot això és diplomàticament immoral i incorrecte, es van resignar i van decidir crear un programa radiofònic on la gent pogués telefonar i demanar els seus temes musicals preferits com a encoberta de les seves principals intecions.

 

Si realment voleu passar una bona estona rient sobre les desgracies dels altres o escoltant com d’un petit comentari sobre qualsevol assumpte insignificant es munten uns berenars i unes històries paranormals, Pitja Play és el vostre programa.
Tots els podcasts a aquesta mateixa pàgina.

 

PARTICIPANTS:

 

Toni Duarte

 

1376433_664087550302052_1874359569_nHola! Som en Toni Duarte, tenc 23 anys i estic graduat en Educació Primària per la Universitat de les Illes Balears. He estat monitor de temps lliure als diferents municipis de Felanitx i actualment som professor de repàs i l’encarregat de les extraescolars de batucada tant a S’Horta com a n’Es Lledoner.
La meva passió és la música, em considero un poc “cocinitas”.
No hi ha res com relaxar-se i “pitjar play” per escoltar aquelles cançons que et poden transportar a un altre lloc, moment o record i que et fan desconnectar de les preocupacions del dia a dia.
Actualment som component de la Banda de música de Felanitx, així com bateria dels grups iPop’s i Manteca Colorá, segur que més d’un ens ha sentit alguna vegada…
Fa poc que em vaig iniciar en això de la ràdio i, sincerament, he trobat una nova manera de gaudir que mai no havia imaginat. Totalment recomanable i reconfortant. Sento que es poden compartir tantes coses que per una estona tots els qui t’escolten es converteixen en confidents i amics


 

Toni Puig

 

1375990_206908082820440_1414267111_nHola, som en Toni Puig, vaig néixer dia 04-05-1991, i pels que no voleu comptar, avui que escric això, tenc 23 anys. Actualment som tècnic superior de so, títol aconseguit a l’institud IES-La Mercè de Barcelona i professionalment em dedic al mateix que he estudiat; som técnic de so autònom i la meva feina consisteix en anar a les verbenes i fer que els grups de verbenes, que toquen per pasta sense cap tipus d’amor a la música i que en conseqüència sonen com a una *****, sonin d’una forma una mica més agradable als espectadors d’aquell esdeveniment; en poques paraules, faig mentides.
Actualment dedic el meu temps lliure a culetjar tot tipus de coses, mai estic aturat, però sobretot dedic molt temps a la ràdio Felanitx i a Pitja Play a on, amb en Toni Duarte, ens medicam mútuament amb dosis de rialles per a passar una molt bona estona i desconectar del que és la vida professional. M’agrada molt la mar, les barques i la pesca; tot i que no tenc ni els mitjans econòmics ni temporals com per dedicar-m’hi tanta estona com voldria.

 

PODCAST A LA CARTA


 

TEMPORADA 1

 

TEMPORADA 2