Arriba l’estiu, a uns la caloreta ja ens comença a molestar i començam a tenir ganes de vacances, platja, sortir a sopar fora, fer una copa amb els amics, disfrutar del bon temps i gastar el nostre temps lliure que tant ens ha costat aconseguir durant tot l’hivern.

Pels qui no tenim vacances a l’estiu i/o tenim un negoci, ara és el moment de donar a conèixer les nostres ofertes per a que els vacancers vinguin a gastar i disfrutar del seu temps al nostre local.

L’associació de Ràdio Felanitx ha pensat amb totes aquestes persones que no disposen del mateix temps lliure que d’altres en temporada d’estiu degut a que tenen un negoci.
Per això, l’associació treu a la llum una oferta publicitària pensada expressament per aquests comerços; per  a que pogueu donar a conèixer el vostre negoci, les vostres ofertes, els vostres productes, etc. Una contractació trimestral amb un descompte del 20% si la contractes abans del 30 de Juny que ofereix més de 500 falques en tres mesos per un preu de 145,20€ (IVA inclòs)

No esperis més i contacta amb nosaltres al correu electrònic publicitat@radiofelanitx.org o als telèfons 971827665 o 717702222 (whatsapp)

TARIFES PUBLICITAT