Qui Som?

Benvinguts a la pàgina web de Ràdio Felanitx, si has arribat fins aquí has pogut comprovar que som una ràdio amb una forma pionera de fer ràdio, una ràdio diferent a on La Ràdio som tots nosaltres, els socis i sòcies de l’associació Ràdio Felanitxt, que esperam també la teva afiliació i col·laboració. A continuació podràs veure els diferents membres de la junta directiva d’aquesta associació segons el seu càrrec.

President: Toni Puig

 

TONIHola a tots, som en Toni Puig Estelrich, tècnic de so com a professió i amant de la música i la mar en els moments lliures. Abans de poder formar d’aquesta associació, vaig entrar a la ràdio com a tècnic de so del programa Agost i més endavant del programa Pitja Play, però amb el temps li vaig agafar estimació a aquesta ràdio i, com no, a aquest passatemps que a vegades, es menja més temps que la meva pròpia feina. Actualment en som el President tot i que abans vaig entrar a la junta directiva com a secretari. Juntament amb tots els companys aquí presents vos oferim un nou model de ràdio no vist en l’anterioritat. Des d’aquí deman que us faceu socis d’aquesta associació col·laborant i participant en aquest projecte per a que, aquesta proposta de fer ràdio, pionera a l’illa, agafi força i aconsegueixi engrescar a gran part dels felanitxers.

Vicepresident: Bernat Artigues

 

BERNATHola a tothom, em presento com a músic i amant de totes aquestes coses que fan poble, com és aquesta ràdio. La meva aventura radiofònica va començar com a col·laborador del programa ‘Agost’, on em vaig fer amic d’aquestes ones que no banyen però que també fan gaudir a la gent. En aquest nou projecte aportaré la meva energia i experiència per a que aquesta nova aventura radiofònica tiri endavant. Com a vicepresident vos convido a tots i totes a fer-vos socis/es i a fer propostes per a millorar aquesta ràdio i que em puguem estar orgullosos els felanitxers.

Secretaria: Agnès Antich

 

AGNESVaig estudiar Periodisme senzillament per poder viure d’escriure. Després vaig fer Comunicació Audiovisual i vaig canviar la realitat per la ficció, atreta per la creació de personatges i la narrativa audiovisual. He treballat en premsa, ràdio i televisió. Actualment, faig feina de redactora al Gabinet de Comunicació del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears. Em segueixo formant perquè crec que avui dia és la clau de tot plegat. Sí, aprendre i reinventar-te. Personalment, crec en Ràdio Felanitx perquè és un projecte que va néixer del poble i pel poble. Ràdio Felanitx és il·llusió i per descobrir-ho només hi has de participar!

Tresorer: Pedro Mascaró

 

PEDROHola, som en Pedro Mascaró, felanitxer d’arrel. Tenc 26 anys i he passat sa vida entre es port i la vila. He estudiat administració i direcció d’empreses i actualment curs un Master de marketing digital. Quan en Toni em va dir coses perque necessitava qualqú que s’encarregàs dels comptes de sa radio, no vaig sabre molt bé què hi podia fer jo si de radio no en sabia res, només que l’escolt tot lo dia. Uep! L’escolt tot lo dia i mai m’havia plantetjat tan seriament que Felanitx és suficientment poble com a per mereixer una radio digna? Idò dali, en Toni em va explicar es projecte il·lusionant que se tenia en ment posar en marxa i aquí que som! Una manera de fer radio que estic convençut que a Felanitx agradarà, i molt. Salut i a fer poble per Felanitx.

 


 

Coordinadora:  Gemma Madrid

 

GEMMADe vocació frustrada metge. Ballarina dinamitzadora cultural, i DJ entre altres ciències, m’acompanya desde sempre l’interés pels ritmes i l’antropologia del moviment. Em vaig acostar a la ràdio amb la intenció de oferir una sessió setmanal de música i el resultat ha estat la primera temporada del “Gallina de Piel”, un viatje sonor que a vegades se sap com comença però no com acaba i a la inversa i desde el que m’he duit més lluny del que imaginava. Tant, com que vaig començar a fer preguntes i finalment una proposta: formar part activa del teixit de sa ràdio. Acostumada a la participació ciutadana i a projectes de caire social, no vaig dubtar a involucrar-me en aquest projecte, fruit de la participació ciutadana, que esdevindrà sense dubte molt interessant com a eina social i creativa pel municipi. Assumeixo la tasca de coordinadora, la de gestió del departament de publicitat i directora-presentadora (o el que és el mateix, dona orquestra) de les futures temporades del “Gallina de Piel” Animeu-vos a participar d’aquest preciós projecte, Ràdio Felanitx, des la forma que volgueu. Des d’aquí, un desitj: que sumem la vostra aportació!

 

Vocals:

 

Manuel Hidalgo

 

MANEL
Hola bona gent!! Som en Manuel i tenc 23 anys, m’agrada molt el món de la música, la mar i el turisme, degut a n’aquest darrer, en un future m’hi dedicaré professionalment, are estic dins el darrers anys d’estudis relacionats amb turisme. Som amic de tothom sempre i quan no em fagin empipar!
Recentment em varen oferir engrescar-me dins Ràdio Felanitx amb l’objectiu d’ajudar a fer-la creixer, per tant, amb molta il.lusió, amb ganes i passió per intentar que sigui possible.
Salut i molts d’anys!!!

 

 

 

Xavier Antich

 

XAVI
Som en Xavier Antich, productor audiovisual i amant de la música. Vaig estudiar àudio i llavors imatge. Avui en dia em guany la vida fent tot tipus de productes audiovisuals (llargmetratges, vídeos promocionals, corporatius, nupcials i videoclips), fent-me carreg de la part d’imatge i altres del disseny sonor. He treballat a televisió, cinema, ràdio i espectacles, i aquest any m’han proposat donar un cop de mà a Ràdio Felanitx, i he acceptat encantat, amb l’esperança de poder aportar una mica els meus coneixements i, amb l’ajuda de tots els meus companys, fer créixer la ràdio, i a l’hora aprendre nous conceptes d’ells.
 

Socis:

 

Evidentment Ràdio Felanitx no seria el que és sense tot el suport rebut per part dels socis a través de la vostra quota anual, de les vostres recomanacions, de les vostres queixes, dels vostres punts de vista, del vostre suport moral, etc. Ràdio Felanitx no és una associació de 5-6 persones; Ràdio Felanitx és una associació de més de 150 socis que preten ser molts més per a fer  que els habitants de Felanitx es puguin sentir orgullosos de tenir una ràdio al seu abast.